Naroči revijo Zakladnica zdravja

Kako do dobrega počutja

Zakladnica zdravja, revija, ki bralke in bralce spodbuja k odkrivanju narave in njenih neprecenljivih virov in jih pri tem usmerja. Priporoča jim trajen stik z naravo in zdravo življenje. Iz meseca v mesec izbrani avtorji – strokovnjaki – bralke in bralce seznanjajo, kakšne zdravilne lastnosti imajo posamezni naravni pripravki, jih opisujejo in pojasnjujejo, kako jih najbolje uporabiti.

Zanesljivost in resnost reviji zagotavljajo zdravniki, homeopati in drugi strokovnjaki, specialisti, izvedenci s tega področja, ki pripravljajo izvirne prispevke in predloge, kako z naravnimi viri, primernimi sedanjemu času, vzpostavljati življenjsko harmonijo, telesu in duhu pa povrniti zalogo energije, ki se zaradi hitrega tempa sodobnega življenja tako neizprosno izčrpava. Verodostojnost in pristnost sta temeljni vrlini in vodili pri nastajanju revije, prispevkov in vizualij v njej.V organizmu se nam nabirajo strupi in nas slabijo. Znebimo se jih z naravnimi zdravili in primernimi živili, da bomo spet polni energije, pa tudi kakšen kilogram lažji. Razstrupljevanje je prvi korak, s katerim poskrbimo za zdravje. Neprimerna prehrana, stres, slabe navade ter onesnaževalci iz zraka in živil v organizmu kopičijo odpadne snovi, ki upočasnijo delovanje vitalnih organov, zaradi česar smo dovzetnejši za obolenja.

»Izločevalni« organi (ledvice, jetra in črevesje) delujejo kot filter, ki zaustavi in odstrani strupe iz telesa. Če so preobremenjeni, ne uspejo izločiti vseh odpadnih snovi in se te začnejo nabirati v organizmu. Znaki »zastrupljenega« telesa so največkrat utrujenost, čezmerna telesna teža, glavobol in druge nevšečnosti. Zato je potrebno redno prečiščevanje, predvsem ob menjavi letnih časov. Le tako bo telo delovalo učinkovito, odvečni kilogrami se bodo topili, preprečili pa boste tudi bolezni.

Predlagamo vam program popolnega razstrupljanja, ki ga začnete s prečiščevanjem filtrirnih organov. Potrebovali boste zelišča in zdravilne rastline, živila, ki pomagajo »prečistiti« organe, ter veliko vode, ki pomaga pri izločanju »strupov«.

Naročite še danes!


Izpolnite obrazec na desni,
izkoristite posebno ponudbo ter prihranite!

 

ZAKLADNICA ZDRAVJA izhaja vsaka dva meseca. Drobnoprodajna cena izvoda je 3,90 EUR. Stroški dostave so vključeni v ceno tako za naročnike v Sloveniji, kakor tudi za naročnike v tujini. Po preteku uvodnega, akcijskega naročniškega obdobja se naročnina letno obnavlja do pisnega preklica, Osnova za izračun naročnine so drobnoprodajne cene izvodov, kot so znane na začetku naročniškega obdobja. Od naročnine na revijo lahko odstopite najkasneje 14 dni po prejemu prvega izvoda ali računa za naslednje naročniško obdobje. Ob obnovitvi naročnine bomo fizičnim osebam priznali 36% popusta na drobnoprodajne cene.

Naročite si svojo revijo po promocijski ceni!

Vnesite svoje podatke v spodnji obrazec.
*Polja označena z zvezdico so obvezna

Naročam revijo (*):

Ime in priimek: (*)
Naslov (ul. in hišna št.): (*)
Pošta, kraj: (*)
Telefon:
E-pošta: (*)
Dodatno vpišejo pravne osebe
Ime podjetja in ustanove:
Ste zavezanec za DDV:
Davčna številka:
Revijo pošiljajte na naslov
Naziv:
Naslov (ul. in hišna št.):
Pošta, kraj:

Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji naročila in naročniškega razmerja. (*)

Naročnino bom(o) poravnal(i) v osmih dneh po prejemu ustreznega računa.