Naroči revijo Monitor

Zabavna elektronika, računalništvo, nove tehnologije!

Revija za ljubitelje in uporabnike zabavne elektronike in računalništva ter z njima povezanih novih tehnologij.

S svojo vsebino spremlja razvoj izdelkov in tehnologij v svetovnem merilu, hkrati pa ponuja natančen pregled ponudbe na slovenskem trgu, ki ga lahko vedno podkrepi s strokovnimi in neodvisnimi testi izdelkov v lastnem laboratoriju.
Z vami že vec kot 25 let!
Izpolnite obrazec na desni,
izkoristite posebno ponudbo ter prihranite!

Monitor Posebna številka 2019

Pred začetka poletjem pri Monitorju pripravimo sedaj že tradicionalno posebno številko, tokrat smo se v njej lotili računalniške varnosti in hekanja. V prvem sklopu člankov smo se spustili v svet hekerjev, predvsem opisali, kdo sploh so, zakaj so pogosto aktivisti, kaj pomenijo beli, sivi in črni klobuki.

Sledi serija člankov o odklepanju, od odklepanja pametnih telefonov v obliki pridobitve korenskega (administratorskega) dostopa pa do uporabe VPNjev za dostop do regijsko zaklenjenih vsebin. Proti koncu pa pridemo do člankov o tem, kako se obvarovati pred nevarnostmi doma in na kaj morajo biti pozorna podjetja.
Z vami že vec kot 25 let!
Izpolnite obrazec na desni,
izkoristite posebno ponudbo ter prihranite!

 

*Popusti veljajo za fizične osebe. Cena izvoda revije Monitor v prodaji na drobno znaša 4,90 €, skupaj s priloženim podatkovnim/filmskim DVD-jem pa 6,65 €. V vseh cenah je vštet DDV. Stroški dostave so vključeni v ceno tako za naročnike v Sloveniji, kakor tudi za naročnike v tujini. Na leto izide 13 številk Monitorja. Osnova za izračun naročnine so drobnoprodajne cene izvodov, kot so znane na začetku naročniškega obdobja. Po preteku uvodnega, akcijskega naročniškega obdobja se naročnina letno obnavlja do pisnega preklica. Od naročnine na revijo lahko odstopite najkasneje 14 dni po prejemu prvega izvoda ali računa za naslednje naročniško obdobje. Ob obnovitvi naročnine bomo fizičnim osebam priznali 25% popusta na drobnoprodajne cene.

Naročite si svojo revijo po promocijski ceni!

Vnesite svoje podatke v spodnji obrazec.
*Polja označena z zvezdico so obvezna

Naročam revijo (*):

Pošljite mi sledeče darilo (*):

Ime in priimek: (*)
Naslov (ul. in hišna št.): (*)
Pošta, kraj: (*)
Telefon:
E-pošta: (*)
Dodatno vpišejo pravne osebe
Ime podjetja in ustanove:
Ste zavezanec za DDV:
Davčna številka:
Revijo pošiljajte na naslov
Naziv:
Naslov (ul. in hišna št.):
Pošta, kraj:

Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji naročila in naročniškega razmerja. (*)

Naročnino bom(o) poravnal(i) v osmih dneh po prejemu ustreznega računa.