Naroči revijo Global

Ves svet v eni sami reviji!

Si že slišal za Global, novo revijo, ki je sestavljena iz prevodov najboljših člankov, ki jih je v svetovnem tisku v preteklem mesecu zasledil njen urednik Marcel Štefančič, jr.?

GLOBAL prinaša zanimivo branje, dobro publicistiko in celovit pogled na svet. Nobenega lokalnega zdraharstva in brez nevarnosti rumenega tiska!

GLOBAL skuša v času, ko se je branje zreduciralo na spletno brskanje, klikanje in skakanje iz ene spletne strani na drugo, zapolniti potrebo po temeljnih člankih, ki bi jih bralec na sodobni informacijski avtocesti zlahka spregledal. Obenem pa skuša odigrati vlogo bralčevega selektorja velikih zgodb, do katerih bralec, pa naj si bo še tako pozoren, verjetno ne bi prišel.

Naj navduši tudi vas!

Izpolnite obrazec na desni,
izkoristite posebno ponudbo ter prihranite!

Global izhaja enkrat mesečno. Drobnoprodajna cena izvoda Globala je 4,90 EUR. Stroški dostave so vključeni v ceno tako za naročnike v Sloveniji, kakor tudi za naročnike v tujini. Po preteku uvodnega naročniškega obdobja se naročnina letno obnavlja do pisnega preklica. Osnova za izračun naročnine so drobnoprodajne cene izvodov, kot so znane na začetku naročniškega obdobja. Od naročnine na revijo lahko odstopite najkasneje 14 dni po prejemu prvega izvoda ali računa za naslednje naročniško obdobje. Ob obnovitvi naročnine bomo fizičnim osebam priznali 20% popusta na drobnoprodajne cene. V vseh cenah je vštet DDV.

Naročite si svojo revijo!

Vnesite svoje podatke v spodnji obrazec.
*Polja označena z zvezdico so obvezna

Naročam revijo(*):

Ime in priimek: (*)
Naslov (ul. in hišna št.): (*)
Pošta, kraj: (*)
Telefon:
E-pošta: (*)
Dodatno vpišejo pravne osebe
Ime podjetja in ustanove:
Ste zavezanec za DDV:
Davčna številka:
Revijo pošiljajte na naslov
Naziv:
Naslov (ul. in hišna št.):
Pošta, kraj:

Potrjujem, da sem seznanjen s pogoji naročila in naročniškega razmerja. (*)

Naročnino bom(o) poravnal(i) v osmih dneh po prejemu ustreznega računa.